Budapest hotels and apartments

 

 

 

 

 


Welkom op de website van
Budapest Hotel Service!


Via onze site kunt u in Boedapest en in nog andere steden van Hongarije een stuk voordeliger hotelkamers en appartementen reserveren.Hotels          Appartementen
Appartementen Budapest1 kamer   2 kamer   3 kamer   4 kamer

Om verder te kunnen gaan kies a.u.b. een taal uit:budapest hotels Budapest UnterkunftWaarom loont het zich om ons te kiezen?:

  • Want onze prijzen zijn gunstig

  • Het reserveren van de accommodatie is gratis

  • U hoeft niet vooraf te betalen

  • Eenvoudig en veilig reserveren on line

    (dankzij versleuteling via SSL 128 bytes)

  • Constant aanbiedingenBoedapest Appartamenten

Wij bieden hoge kwaliteits appartementen en centrale locaties in Budapest tegen redelijke en betaalbare prijzen. Onze appartement zijn een geweldig alternatief voor hotels, goedkoper, hebben meer ruimte en comfort. Alle Boedapest appartementen  hebben een volledig ingerichte keuken. Lakens en handdoeken zijn inbegrepen.
Boedapest Hotels

In het Hotels in Boedapest lijst, wij bieden brede keus van de beste en mooiste hotels in heel Boedapest, de bekendste badhotels en  hotels met speciale aanbiedingen en arrangementen. Er is een brede selectie aan verschillende accomodaties, die zijn ideale plaats voor zowel zakenmensen als voor toeristen. De hotels bevinden zich  en centrum van Boedapest waarvan de culturele en toeristische bezienswaardigheden van de stad gemakkelijk te benaderen zijn. De kamers zijn comfortabel, goed uitgerust, de genoemde prijzen zijn incl. ontbijt.


HotelkamerAppartement

gellert spa